Vacature Alert: Interim General (Warehouse) Manager gezocht!

Nunner Logistics, ‘s Heerenberg !
**Vacature Alert: Interim General (Warehouse) Manager gezocht!**

In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Interim General Warehouse Manager voor 40 uur op locaties SHB01, SHB02 en SHB03 (zie foto).

🔍 Wat ga je doen?
De focus van deze opdracht ligt op de implementatie van nieuwe business (B2B en B2C), het consolideren/samenbrengen van bepaalde operaties en het optimaliseren van processen en procedures in het warehouse. Je kunt dit alleen bereiken door veel “op de vloer” te zijn.

📅 Duur van de opdracht:
Minimaal tot het einde van het jaar. In overleg langer. En het zou fijn zijn als je op korte termijn van start kunt gaan.

📌 Locatie:
’s-Heerenberg (3 locaties). Een schitterende locatie in de Achterhoek waar het heerlijk wonen en recreëren is voor het hele gezin.

📎 Meer informatie en solliciteren:
Zie onderstaande link voor meer details. Heb je interesse in deze uitdagende opdracht? Reageer dan via de link. Bij voorkeur met motivatie brief en CV waaruit duidelijk relevante ervaring blijkt. Vermeld a.u.b. ook je uurtarief.

🔗 https://lnkd.in/eBzipfvJ

hashtag#Warehousing hashtag#ContractLogistics hashtag#Interim hashtag#GeneralManager hashtag#Vacature hashtag#sHeerenberg hashtag#Management hashtag#Structuur hashtag#Procedures hashtag#Processen hashtag#Opdracht hashtag#Freelance hashtag#ProjectManagement

Share this article

Archive

Apply for a job at Nunner

Quotation

At Nunner Logistics we want to give you the best possible value for money experience. Please fill in this form to start the process.