(Financieel) Administratief medewerker – ‘s-Heerenberg

Nunner Logistics ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Nunner Logistics. Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, is het van belang dat onze klanten tijdig en van alle informatie worden voorzien. Daarom zijn we voor onze vestiging in ‘s-Heerenberg op zoek naar een…

(Financieel) Administratief medewerker

Wat houdt de functie in?

Het betreft een functie die onderdeel uitmaakt van de financiële administratie van het bedrijf. Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden van alle inkomende en uitgaande financiële aangelegenheden.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ga je aan de slag met het verwerken van gegevens van financiële aard in de administratie en eventuele subsystemen. Je controleert de dagelijkse verwerking van financiële gegevens. Controleren en verzorgen van betalingen aan crediteuren is een onderdeel tevens de debiteurenadministratie. Daarnaast verzamel je gegevens voor het opstellen van de jaarrekening en periodieke financiële overzichten.

Wanneer pas jij in deze functie?

We vinden het belangrijk dat je open staat om deze nieuwe functie samen met jouw directe collega vorm te geven. Met je hands-on mentaliteit en precisie zorgen jullie samen voor een correcte afhandeling van veel diverse administratieve en financiële gegevens.

Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand met een afgeronde financieel administratieve MBO niveau 4 opleiding of hoger. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Daarnaast heb je een gedegen kennis van het MS Office pakket en SAP. Heb je ervaring met diverse systemen, boekhouding en/of vergelijkbare administratie, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Over welke competenties beschik je?

  • Je bent gedreven, punctueel en werkt systematisch en oplossingsgericht;
  • Communicatie; hiermee zorg je voor een goede band met je collega’s en klanten.
  • Je bent stressbestendig en werkt prettig in een dynamische omgeving
  • Je bent pragmatisch.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid.

 

Wat wij bieden é:

Nunner Logistics is een uitdagende, groeiende en innovatieve werkgever waarbij steeds kansen in de markt worden gecreëerd en er voldoende doorgroeimogelijkheden ontstaan om jezelf te ontwikkelen. Voor de door jouw geleverde diensten wordt je goed beloond. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kwaliteiten en wordt goed beoordeeld. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen per kalenderjaar, neem je deel een collectieve pensioenregeling en een collectieve WGA verzekering.

Je komt in een jong en dynamisch team van professionals waar je initiatieven op prijs worden gesteld. Deze uitdagende fulltime functie is ter uitbreiding van het vaste team.

Wil je meer functie-inhoudelijke informatie, neem dan gerust contact op met Karin Keuben, Process Controller via +31-314782945 of job@nunner.com. Wij vertellen graag meer over de functie en hoe het is om bij Nunner te werken. Vragen over de sollicitatieprocedure mag je kenbaar maken aan Sharon Bisselink- van de Vorle, HR Business Partner via bovengenoemd emailadres of via +31-641833745.

Een aanvullende noot aan intermediairs: wij vullen deze vacature graag zelf in, ook al waarderen wij jullie enthousiasme!

Candidate-se a um emprego na Nunner

Citação

Na Nunner Logistics queremos dar-lhe a melhor relação custo-benefício possível. Por favor, preencha este formulário para iniciar o processo.