Teamleider Warehouse – ‘s-Heerenberg

Nunner Logistics ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Nunner Logistics. Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, is het van belang dat onze klanten tijdig en van alle informatie worden voorzien die betrekking hebben op hun zendingen. Daarom zijn we voor onze vestiging in ‘s-Heerenberg op zoek naar een

Teamleider Warehouse

Wat ga je doen?

Als Teamleider Warehouse ben jij het aanspreekpunt van jouw team, die bestaat uit een internationaal team van eigen medewerkers en uitzendkrachten. Je coacht hen in hun dagelijkse werkzaamheden en zorgt ervoor dat zij zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Een van je taken is ook het bijhouden van de werkuren bij van zowel eigen medewerkers als uitzendkrachten en draagt zorg voor een correcte afhandeling hiervan. Daarnaast stel je knelpunten vast en oplossingen voor ter verbetering van de werkprocessen. Samen met je collega-teamleiders zorg je ervoor dat je met jouw team de werkzaamheden op tijd, met de juiste kwaliteit en volgens de juiste planning uitgevoerd worden. In samenwerking met de Supervisor zorg je voor een veilige en kwalitatief goede werkomgeving.

Ce se întâmplă cu funcția?

De Teamleider Warehouse draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van een team medewerkers in ons warehouse en daarnaast coach en begeleidt je ze in hun dagelijkse werkzaamheden. Je draagt zorg voor het behalen van de dagelijkse targets. De Teamleider Warehouse monitort de dagelijkse gang van zaken en houdt hierbij rekening met de kwaliteits- en milieuaspecten die binnen de organisatie beleidsmatig zijn opgesteld. Je rapporteert aan de Supervisor. Je stuurt op de productiviteit middels de vastgestelde KPI’s.

Pe ce competențe vă bazați?

  • Je bent klantgericht.
  • Je bent secuur en gaat nauwkeurig te werk.
  • Je bent sociaal en maakt makkelijk contact met anderen.
  • Am trecut pe lângă tine în diferite situații.
  • Trebuie să vă inițiați.
  • Je hebt ruimtelijk inzicht.
  • Je gaat veilig te werk
  • Je bent in staat om leiding te geven.

 

Wat wij bieden is:

Nunner Logistics is een uitdagende, groeiende en innovatieve werkgever waarbij steeds kansen in de markt worden gecreëerd en er voldoende doorgroeimogelijkheden ontstaan om jezelf te ontwikkelen. Voor de door jouw geleverde diensten wordt je goed beloond. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kwaliteiten en wordt goed beoordeeld. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen per kalenderjaar, neem je deel een collectieve pensioenregeling en een collectieve WGA verzekering.

Je komt in een jong en dynamisch team van professionals waar je initiatieven op prijs worden gesteld. Deze uitdagende fulltime functie is ter uitbreiding van het vaste team.

Wil je meer functie-inhoudelijke informatie, neem dan gerust contact op met Nino Monasso, Operations Manager via +31-634483105 of job@nunner.com. Wij vertellen graag meer over de functie en hoe het is om bij Nunner te werken. Vragen over de sollicitatieprocedure mag je kenbaar maken aan Sharon Bisselink- van de Vorle, HR Business Partner via bovengenoemd emailadres of via +31-641833745.

Een aanvullende noot aan intermediairs: wij vullen deze vacature graag zelf in, ook al waarderen wij jullie enthousiasme!

Aplică pentru un loc de muncă la Nunner

Cotație

La Nunner Logistics dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă în ceea ce privește raportul calitate-preț. Vă rugăm să completați acest formular pentru a începe procesul.