Teamleider Warehouse – ‘s-Heerenberg

Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, is het van belang dat onze klanten tijdig en van alle informatie worden voorzien die betrekking hebben op hun zendingen. Daarom zijn we voor onze vestiging in ‘s-Heerenberg op zoek naar een…

Teamleider Warehouse

Wat houdt de functie in?

De Teamleader Warehouse draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van een team medewerkers in ons warehouse en daarnaast coach en begeleidt je ze in hun dagelijkse werkzaamheden. De Teamleader Warehouse monitort de dagelijkse gang van zaken en houdt hierbij rekening met de kwaliteits- en milieuaspecten die binnen de organisatie beleidsmatig zijn opgesteld.

Wat ga je doen?

Als Teamleader Warehouse ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing en begeleiding van de coördinatoren en troubleshooters en coacht hen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je draagt zorg voor het behalen van de dagelijkse targets. Je houdt de werkuren bij van zowel uitzendkrachten als eigen medewerkers en draagt zorg voor een correcte afhandeling hiervan. Je stuurt op de productiviteit middels de vastgestelde KPIs. Daarnaast stel je knelpunten vast en oplossingen voor ter verbetering van de werkprocessen.

Wanneer pas jij in deze functie?

Voor deze functie zoeken we iemand met een afgeronde MBO opleiding in de richting van logistiek. Het is van belang dat je over goede Engelse communicatieve vaardigheden beschikt in zowel woord als geschrift. Verder behoor je over een goede beheersing van het MS Office (Excel/Outlook) te beschikken.

Over welke competenties beschik je?

  • Je bent klantgericht.
  • Je bent secuur en gaat nauwkeurig te werk.
  • Je bent sociaal en maakt makkelijk contact met anderen.
  • Je past je makkelijk aan in verschillende situaties.
  • Je neemt initiatief.
  • Je hebt ruimtelijk inzicht.
  • Je gaat veilig te werk
  • Je bent in staat om leiding te geven.

 

Wat wij bieden é:

Nunner Logistics is een uitdagende, groeiende en innovatieve werkgever waarbij steeds kansen in de markt worden gecreëerd en er voldoende doorgroeimogelijkheden ontstaan om jezelf te ontwikkelen. Voor de door jouw geleverde diensten wordt je goed beloond. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kwaliteiten en wordt goed beoordeeld. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen per kalenderjaar, neem je deel een collectieve pensioenregeling en een collectieve WGA verzekering.

Je komt in een jong en dynamisch team van professionals waar je initiatieven op prijs worden gesteld.

Ben je geïnteresseerd? Recebeu um e-mail com a sua sollicitatie naar job@nunner.com. Aanvullende vragen? Neem dan contact op met Aimée Gevers, HR Business Partner via bovenstaand mailadres of per telefoon op 040 782 05 87

Een aanvullende noot aan intermediairs: wij vullen deze vacature graag zelf in, ook al waarderen wij jullie enthousiasme!

Candidate-se a um emprego na Nunner

Citação

Na Nunner Logistics queremos dar-lhe a melhor relação custo-benefício possível. Por favor, preencha este formulário para iniciar o processo.