Teamleider Warehouse – ‘s-Heerenberg

Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, is het van belang dat onze klanten tijdig en van alle informatie worden voorzien die betrekking hebben op hun zendingen. Daarom zijn we voor onze vestiging in ‘s-Heerenberg op zoek naar een…

Teamleider Warehouse

功能是什么?

De Teamleader Warehouse draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van een team medewerkers in ons warehouse en daarnaast coach en begeleidt je ze in hun dagelijkse werkzaamheden. De Teamleader Warehouse monitort de dagelijkse gang van zaken en houdt hierbij rekening met de kwaliteits- en milieuaspecten die binnen de organisatie beleidsmatig zijn opgesteld.

我是怎么做的?

Als Teamleader Warehouse ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing en begeleiding van de coördinatoren en troubleshooters en coacht hen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je draagt zorg voor het behalen van de dagelijkse targets. Je houdt de werkuren bij van zowel uitzendkrachten als eigen medewerkers en draagt zorg voor een correcte afhandeling hiervan. Je stuurt op de productiviteit middels de vastgestelde KPIs. Daarnaast stel je knelpunten vast en oplossingen voor ter verbetering van de werkprocessen.

在这个功能中,你是怎么做的呢?

Voor deze functie zoeken we iemand met een afgeronde MBO opleiding in de richting van logistiek. Het is van belang dat je over goede Engelse communicatieve vaardigheden beschikt in zowel woord als geschrift. Verder behoor je over een goede beheersing van het MS Office (Excel/Outlook) te beschikken.

我在哪些方面有能力?

  • 我有个朋友,他是我的朋友。
  • Je bent secuur en gaat nauwkeurig te werk.
  • Je bent sociaal en maakt makkelijk contact met anderen.
  • 在不同的情况下,你都能做到这一点。
  • 我是一个新手。
  • Je hebt ruimtelijk inzicht.
  • Je gaat veilig te werk
  • Je bent in staat om leiding te geven.

 

我们要做的是。

Nunner Logistics is een uitdagende, groeiende en innovatieve werkgever waarbij steeds kansen in de markt worden gecreëerd en er voldoende doorgroeimogelijkheden ontstaan om jezelf te ontwikkelen. Voor de door jouw geleverde diensten wordt je goed beloond. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kwaliteiten en wordt goed beoordeeld. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen per kalenderjaar, neem je deel een collectieve pensioenregeling en een collectieve WGA verzekering.

Je komt in een jong en dynamisch team van professionals waar je initiatieven op prijs worden gesteld.

你有兴趣吗?请将您的申请寄到以下地址 job@nunner.com. Aanvullende vragen? Neem dan contact op met Aimée Gevers, HR Business Partner via bovenstaand mailadres of per telefoon op 040 782 05 87

Een aanvullende noot aan intermediairs: wij vullen deze vacature graag zelf in, ook al waarderen wij jullie enthousiasme!

在Nunner申请工作

报价单

在农纳物流,我们希望给您提供物有所值的最佳体验。请填写此表,以开始这一过程。