Customer Service medewerker – ‘s-Heerenberg

Nunner Logistics ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Nunner Logistics. Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, is het van belang dat onze klanten tijdig en van alle informatie worden voorzien die betrekking hebben op hun zendingen. Daarom zijn we voor onze vestiging in ‘s-Heerenberg op zoek naar een….

Customer Service medewerker

汪峰

Als Customer Service medewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat de vragen van onze klanten worden beantwoord. Deze vragen kunnen gaan over leveringen, facturen, offertes, afwijkende bestellingen en andere logistiek gerelateerde vraagstukken.

Je bent altijd op zoek naar de beste oplossing. Hier komen jouw resultaatgerichtheid en flexibiliteit goed bij van pas. Je verwerkt de binnenkomende orders en legt de transportdossiers aan, informeert klanten proactief over de voortgang van de zendingen, adviseert hen en denkt in mogelijkheden. Me klanten communiceer je voornamelijk via e-mail en de telefoon.

Kwaliteiten

Je komt terecht in een fijn team dat voor elkaar klaar staat. Je helpt bouwen en maakt met kleine dingen al een groot verschil.

Je bent zeer klantgericht en communicatief vaardig in de Nederlandse taal, kennis van Engelse en/of Duitse taal is een pre. Je bent sociaal en weet je goed te verplaatsen in klanten en hun behoeften. Je weet de hoed van de rand te scheiden, bent nauwkeurig, kunt je makkelijk aanpassen en je raakt niet snel in de stress. Gedurende de dag zie je kansen, neem je initiatief en ben je ondernemend. Kennis van het MS office pakket heb jij ruim voldoende. Jij bent een teamspeler, respectvol naar je collega’s en medewerkers.

我们要做的是。

Nunner Logistics is een uitdagende, groeiende en innovatieve werkgever waarbij steeds kansen in de markt worden gecreëerd en er voldoende doorgroeimogelijkheden ontstaan om jezelf te ontwikkelen. Voor de door jouw geleverde diensten wordt je goed beloond. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kwaliteiten en wordt goed beoordeeld. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen per kalenderjaar, neem je deel een collectieve pensioenregeling en een collectieve WGA verzekering.

Je komt in een jong en dynamisch team van professionals waar je initiatieven op prijs worden gesteld. Deze uitdagende fulltime functie is ter uitbreiding van het vaste team.

Wil je meer functie-inhoudelijke informatie, neem dan gerust contact op met Nino Monasso, Operations Manager via +31-634483105 of  job@nunner.com. Wij vertellen graag meer over de functie en hoe het is om bij Nunner te werken. Vragen over de sollicitatieprocedure mag je kenbaar maken aan Sharon Bisselink- van de Vorle, HR Business Partner via bovengenoemd emailadres of via +31-641833745.

Een aanvullende noot aan intermediairs: wij vullen deze vacature graag zelf in, ook al waarderen wij jullie enthousiasme!

在Nunner申请工作

报价单

在农纳物流,我们希望给您提供物有所值的最佳体验。请填写此表,以开始这一过程。