Work Area: Logistics engineering

SAP Superuser – Venlo

In de functie van SAP Superuser stroomlijn je procedures, processen, en rapporten en doet verbetervoorstellen voor verdere optimalisatie in de warehouse organisatie.

Read more >
Manager Control Tower – Venlo

Functioneert in teamverband (MT), heeft senioriteit en veel ervaring in de logistiek en op gebied van proces- en projectmanagement. Is verantwoordelijk voor de gehele afdeling Control Tower en stuurt daarmee 4 FTE direct en +/- 20 FTE indirect aan.

Read more >
Rangeer chauffeur – Helmond

Als rangeerchauffeur vervul jij een cruciale rol in het logistieke proces. Je bent de schakel tussen de klant en het crossdock. Met de terminaltrekker zet je de lege trailers en containers op de juiste plaats en aan het juiste dock. Zijn ze klaar? Dan kom jij weer in actie en koppel je de trailers en containers aan en brengt ze naar de plaats van bestemming. Je rijdt dus al met het ‘grote’ materiaal en bent in het bezit van de nodige stuurmanskunsten.

Read more >

Apply for a job at Nunner

Quotation

At Nunner Logistics we want to give you the best possible value for money experience. Please fill in this form to start the process.