Waveplanner – ‘s-Heerenberg

Nunner Logistics ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Nunner Logistics. Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, is het van belang dat onze klanten tijdig en van alle informatie worden voorzien die betrekking hebben op hun zendingen. Daarom zijn we voor onze vestiging in ‘s-Heerenberg op zoek naar een……

Waveplanner

В чем заключается функция?

Als Waveplanner ben je er verantwoordelijk voor dat alle orders op tijd de deur uit gaan. Je bewaakt de voortgang van de processen van het gehele Warehouse en signaleert verbeteringen. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen om zo alles efficient en effectief mogelijk te make voor jouw collega’s in het Warehouse. Je bent verantwoordelijk voor het plannen op basis van KPI’s en daarnaast het onderhouden van het systeem en administratie

Что делать?

Je deelt de orders op basis van prioriteit en datum in en geeft deze vrij in het systeem. Tevens bewaak je het proces door regelmatig de performance te checken en eventueel aan te passen.

Je krijgt informatie vanuit diverse partijen en zorgt steeds dat je het overzicht houdt. Regelmatig stem je met de Teamleider en collega’s op kantoor af of alles efficiënt en op tijd loopt.

Что делать с этой функцией?

Je komt terecht in een fijn team dat voor elkaar klaar staat. Je helpt bouwen en maakt met kleine dingen al een groot verschil.

Voor deze functie zoeken we iemand met een (logistieke) opleiding op MBO-4. Het is van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt in het Engels in zowel woord als geschrift. Ook behoor je enige ervaring te hebben in het gebruik van het MS Office pakket en TMS/ERP systemen.

Какими компетенциями вы обладаете?

  • Je hebt overzicht.
  • Je bent procesmatig en analytisch sterk.
  • Je hebt feeling voor systemen
  • Je bent stressbestendig.
  • В различных ситуациях вы можете использовать его в качестве помощника.
  • Probleemanalyse; je bent in staat oorzaak en gevolg van elkaar te onderscheiden.
  • Je neemt initiatief en handelt proactief

 

Вот что мы хотим сказать:

Nunner Logistics is een uitdagende, groeiende en innovatieve werkgever waarbij steeds kansen in de markt worden gecreëerd en er voldoende doorgroeimogelijkheden ontstaan om jezelf te ontwikkelen. Voor de door jouw geleverde diensten wordt je goed beloond. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kwaliteiten en wordt goed beoordeeld. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen per kalenderjaar, neem je deel een collectieve pensioenregeling en een collectieve WGA verzekering.

 

Wil je meer functie-inhoudelijke informatie, neem dan gerust contact op met Nino Monasso, Operations Manager via +31-634483105 of job@nunner.com. Wij vertellen graag meer over de functie en hoe het is om bij Nunner te werken. Vragen over de sollicitatieprocedure mag je kenbaar maken aan Sharon Bisselink- van de Vorle, HR Business Partner via bovengenoemd emailadres of via +31-641833746.

 

Een aanvullende noot aan intermediairs: wij vullen deze vacature graag zelf in, ook al waarderen wij jullie enthousiasme!

Подать заявление о приеме на работу в Nunner

Котировка

В Nunner Logistics мы хотим предоставить вам наилучшее соотношение цены и качества. Пожалуйста, заполните эту форму, чтобы начать процесс.