Number of hours: 40 hours

Teamleader Serviço ao cliente - Drunen

Is verantwoordelijk voor de afdeling Customer Service. Begeleidt alle activiteiten die ervoor zorgen dat het administratieve logistieke proces zo zo goed mogelijk verloopt. Monitort de dagelijkse processen, proactief signaleren van mogelijke knelpunten en speelt hier vroegtijdig op in.

Leia mais >
Gestor de Processos de Negócios - Drunen

Het ervoor zorg dragen dat de warehouse operatie wordt ondersteund op de volgende gebieden: inventory control, process control and customer support op een manier zodat de warehouse operatie op een effectieve en efficiënte manier kan opereren. De Business Process Manager houdt hierbij rekening met de overeengekomen Service Level Agreements (SLA's).

Leia mais >
Gestor do site - Drunen

De Site Manager ondersteunt de Director Contract Logistics bij de dagelijkse besturing van de warehouse operatie in Drunen. De Site Manager é op alle denkbare niveaus het aanspreekpunt voor de medewerkers.

Leia mais >
Coordenador VAS - Drunen

De Coordinator Warehouse rapporteert aan de Teamleader VAS, draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van de warehouse medewerkers en bewaakt de dagelijkse gang van zaken. Rekening houdend met de kwaliteits- en milieuaspecten die binnen de organisatie zijn geformuleerd.

Leia mais >
Teamleader VAS - Drunen

De Teamleader VAS bewaakt de voortgang van het VAS proces en stuurt deze aan. Hij/zij is verantwoordelijk over de kwaliteit en kwantiteit van de aanwezige voorraad en stuurt zo nodig bij of zet acties uit. Hij/zij is gefocust op continue verbetering op het gebied van logistieke processen, performance en procedures.

Leia mais >
Gestor de projecto

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en realiseren van
Projecto de furgoneta do armazém começa a ser usado.

Leia mais >
Arquivo

Candidate-se a um emprego na Nunner

Citação

Na Nunner Logistics queremos dar-lhe a melhor relação custo-benefício possível. Por favor, preencha este formulário para iniciar o processo.