Tender & pricing specialist wegtransport – Helmond

Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, zijn wij op zoek naar:  

Tender & pricing specialist wegtransport

Wat houdt de functie in?

Als Tender & Pricing Specialist Wegtransport bij Nunner Logistics speel je een cruciale rol in het hart van ons sales team. Je bent zowel betrokken bij het aanbestedingsproces als bij het nauwkeurig definiëren van prijsstrategieën voor onze wegtransportdiensten. Jouw dubbele expertise zorgt ervoor dat Nunner Logistics competitief blijft op het gebied van internationaal wegtransport.

Wat ga je doen?

 • Het beheren en coördineren van aanbestedingsprocessen voor Europese wegtransportopdrachten.
 • Samenstellen, indienen en analyseren van aanbestedingsdocumenten, zorg dragend voor de naleving van datakwaliteit en intern beleid.
 • Het ontwerpen en voorstellen van logistieke oplossingen, inclusief gedetailleerde prijscalculaties en budgetsimulaties, om te voldoen aan klant specifieke eisen.
 • Oprichten en aansturen van projectteams, waarbij je zorgt voor tijdige en correcte aanlevering van alle vereiste informatie.
 • Het proactief communiceren met belanghebbenden binnen en buiten de organisatie om relevante informatie te verzamelen die de tender- en prijsstrategieën ondersteunt.
 • Ontwikkelen van alternatieve berekeningsmethoden om kosteneffectieve logistieke oplossingen aan te bieden.
 • Het opbouwen van een uitgebreide databank met essentiële input rond kosten, klantfeedback en marktevoluties, die helpt bij het vormgeven van toekomstige tenders en prijsstrategieën.
 • Monitoring van tenderresultaten en het opstellen van rapportages aan de Sales Director.
 • Beheren van klantrelaties gedurende het tenderproces.

 

Wanneer pas jij in deze functie?

Je komt terecht in een fijn team dat voor elkaar klaar staat. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s aan de afdelings- en organisatiedoelen te werken. Je hebt een afgeronde HBO/ WO opleiding in een economische of logistieke richting. Daarnaast heb jij uitstekende analytische vaardigheden en aandacht voor detail. Je hebt een sterke communicatie in zowel Nederlands als Engels en je hebt ervaring met Microsoft Office en de vaardigheid om snel nieuwe softwareprogramma’s eigen te maken. Tot slot zou het mooi zijn als jij ervaring hebt in het beheer van tenderprocessen in wegtransport.

Jakie kompetencje należy posiadać?

 • Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je focust je op details.
 • Je bent proactief en komt verbetervoorstellen op jouw vakgebied.
 • Je bent vaardig in het opstellen van rapportages en krijgt energie van een ordentelijke administratie.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in een logistieke omgeving.

 

Wat wij bieden is:

Een dynamische functie binnen een groeiende en innovatieve organisatie waar kansen voor zelfontplooiing continu worden geïdentificeerd en benut. We bieden een competitief salaris, 27 vakantiedagen per jaar, een collectieve pensioenregeling en WGA-verzekering. Je wordt onderdeel van een team van jonge, professionele collega’s waar initiatieven en zelfstandigheid hoog gewaardeerd worden.

Wil je meer functie-inhoudelijke informatie, neem dan gerust contact op met Nino Versfeld, Sales Director via +31-645441213. Wij vertellen graag meer over de functie en hoe het is om bij Nunner te werken. Vragen over de sollicitatieprocedure mag je kenbaar maken aan Daniëlle Lammers, HR Business Partner via +31-618675981.

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –

Zgłoś się do pracy w Nunner

Zapytanie ofertowe

W firmie Nunner Logistics chcemy zapewnić Ci doświadczenie o jak najlepszym stosunku jakości do ceny. Proszę wypełnić ten formularz, aby rozpocząć proces.